Liever zelf in de Driver's Seat?

Bekijk dan eens de mogelijkheden van Midlance.

Waarom dan Midlance?

Wil jij wel de lusten, maar niet de lasten van het bestaan als zelfstandige? Dan is een carrière als Midlancer bij Ctac misschien wel iets voor jou! Daarbij combineer je de voordelen van het ondernemerschap met de zekerheid van een vast inkomen. 

Wat is Midlance?
De naam zegt het al: Midlance houdt het midden tussen freelance werken en de zekerheid van een vaste baan. Nu de vraag naar technisch specialisten in zowel België als Nederland onverminderd hoog is, biedt dat allerlei carrièrekansen voor professionals die graag zelf de regie houden. Als Midlancer bij Ctac krijg je de mogelijkheid om zelf je projecten te kiezen én goed te verdienen, in de zekerheid dat er op dit moment meer dan voldoende werk ligt. 

Hoe werkt het?
Als Midlancer kom je in dienst bij Ctac, met de zekerheid van een vast inkomen en alle andere secundaire voordelen. Afhankelijk van het door jou gekozen Midlance-model wordt de hoogte van je basissalaris bepaald en is 65 tot 75 procent van de omzet voor jou. Samen kijken we naar je ambitie en naar de uitdagingen die je zoekt. Vervolgens gaan onze accountmanagers actief op zoek naar opdrachten die bij jou passen.

Wat zijn de voordelen?
Het gemiddelde salaris is natuurlijk zeer aantrekkelijk. Maar werken als Midlancer bij Ctac heeft meer voordelen: 

  • Direct contact met alle grote SAP opdrachtgevers in Nederland en België.
  • De acquisitie van opdrachten wordt voor je gedaan.
  • Toegang tot opleidingen en het kennisnetwerk van Ctac.
  • Onderdeel van een hoog aangeschreven SAP             consultancyorganisatie.
  • Alle administratie wordt voor je gedaan, dus geen      gedoe met facturatie, verzekeringen, loonbelasting en de wet DBA.

Hoe ervaart Bernd het werken als midlancer?

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Bekijk dan eens onze vacatures