Op zoek naar een startersfunctie of een stage?

Bij Ctac kan het allebei! Sterker nog, als je stage jou goed bevalt kun je gelijk blijven plakken!

Wat ga ik doen na mijn studie?
Een goede start maken op de arbeidsmarkt? Dan ben je bij Ctac aan het juiste adres! Bij ons kun je aan de slag als SAP Consultant binnen verschillende domeinen, zoals Supply chain en Business Intelligence. Maar er zijn ook volop mogelijkheden binnen Cloud Techniek en Software Development. 

En ervaring dan?
Ambitie en persoonlijkheid zijn voor ons veel belangijker. Natuurlijk heb je interesse in de IT en zie je jezelf werken bij Ctac. De inhoud leer je vervolgens vanzelf, uiteraard met de hulp en coaching van collega's. Bij Ctac kom je terecht in een warme, persoonlijke organisatie, met oog voor een goede balans tussen werk en privé én voor de wereld om ons heen. 


Wij zijn doorlopend op zoek naar jou

Help je graag klanten met het oplossen van problemen die zij ervaren ?   Lees dan snel verder!

Ben je op zoek naar je eerste baan? Wil je graag aan de slag als Software Tester, maar heb je daar nog geen concrete ervaring mee? Geen zorgen, wij...

Heb jij al wat ervaring opgedaan binnen het SAP domein? En wil je daarin graag verder ontwikkelen Lees dan snel verder!

Ben jij die aankomend Projectleider die zelfstandig ICT projecten tot een succesvol einde gaat leiden? Ga jij deze positie uit oefenen in een zeer ...

Op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage?

Jouw ambitie telt!
Dan zit je goed bij Ctac! Bij Ctac staan jouw interesses en ambities centraal. Volg je een IT-gerelateerde studie, dan is er uiteraard volop keuze. Maar ook voor Sales-, Marketing- en HR-stages kun je bij ons terecht. 

Hoe werkt het?
We zorgen voor de juiste begeleiding. Zo is er altijd iemand die je aan kunt spreken voor inhoudelijke vragen. Maar ook een procesbegeleider, die je helpt bij vragen als ‘Hoe ga ik te werk?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik alles op tijd afkrijg?’ In kennissessies met andere stagiaires leer je meer over Ctac, maar kun je ook jouw eigen ervaringen delen.

Geen stage of baan kunnen vinden?


Schrijf je dan in voor de jobalert of stuur een open sollicitatie en we gaan met je in gesprek!


Heb je (nog) geen ervaring in deze sector, geen enkel probleem! Ook zonder IT ervaring zijn er volop mogelijkheden

JobAlert aanmaken